Z-produkter - Hund
Slogan - Slogan
Hasskydd


Skyddet är lämpligt för hundar med svag hasled efter operation eller på grund av artros och ligament/senskador. Haskydden kan även användas på samma ställen på benet som benskydden (nedre delen av benet), man vänder dem då upp och ner. Om hunden springer med skydden på så sitter hasskydden ofta bättre på plats än benskydden.

Med fyra kardborreband. Säljes parvis.

För rätt storlek mät omkretsen ovanför och nedanför den leden som hasskyddet skall täcka.

Pris: 490 kr
Storlek och pris:
Benskydd
Skyddet är lämpligt för hundar som är svaga i sina leder efter operationer eller på grund av artros och ligament/senskador.

Med tre kardborreband. Säljes 1-pack.

För rätt storlek mät omkretsen runt benet.
Pris: 220 kr
Storlek och pris:
Hundnättäcke
Hundnättäcket är lätt och smidigt med mycket bra passform. Med nättäcket behåller hunden sin egen värme utan att överhettas. Yttertyget består av ett tunt material för maximal fukttransport. Det kan med fördel användas under andra täcken eller när man vill ha ett tunt, smidigt täcke vid träning, efter bad eller när regn har gjort pälsen blöt. Storleken kan justeras över nacken och manken för optimal passform. Det har elastiska bensnören bak, hål vid nacken för kopplet och öppning med dragkedja för svansen. Reflexer finns på sidorna för din och hundens säkerhet. I storlekarna 37 - uppåt har täcket dubbla bogveck, vilket gör att det passar även den lilla hunden med grövre benstomme.
För rätt storlek, mät hunden från koppelöglan till svansroten.
Pris: 560 kr
Rygglängd och pris:
Hundbädd Cage Fit
Ny hundbädd som passar de flesta hundburar. Tunn fodring som torkar snabbt.
Pris: 305 kr
Storlek och pris:
Hundfilt
Med Back on Tracks hundfilt håller sig din hund varm. Effekten ger mjuk muskulatur och smidiga leder. Hundfilten har många användningsområden; som liggunderlag, i favoritfåtöljen, i bilen, i bädden, i hundburen - ja överallt där du vill att din hund ska ha det bekvämt. Faktum är att många gånger har också matte och husse användning och glädje av filten.
50x 68 cm
Pris: 360 kr
Hundbädd Quiltad
En tunn hundbädd gjord i samma kraftiga Welltex-tyg som våra hästschabrak. Med garanterad Back on Track-effekt och finurliga lösningar. Den är särskilt lämpad för hundburar i bil och har särskilda vikzoner som gör att den passar nästan alla burstorlekar. Den är uttagbar och går att tvätta. Den måste dock inte vara i bur utan duger till alla tillfällen hunden behöver en bekväm och medtagbar bädd med Back on Tracks infrarödreflekterande värmeeffekt.
Pris: 390 kr
Storlek och pris:
 
Hundbädd oval
Den ovala hundbädden har många möjligheter: Den är smidig att ta med vart man än ska då det medföljer en liten säck att stoppa den i. Perfekt till bilen/bilburen som ett liggunderlag så hunden håller sig varm, eller i biabädden så att hunden blir mjuk i sin muskulatur och i sina leder. Den har halkskydd undertill för att den skall ligga still på underlaget man lägger den på. Bara fantasin sätter gränser för hur hundbädden kan användas!
Pris: 529 kr
Storlekar och pris:
Täcke
Täcket är sytt i svart polyester som är vattenavvisande och andas. Täcket är fodrat med det keramiska tyget på insidan. Reflexer finns på bägge sidor av täcket. Det går att reglera huvudöppningen över manken för optimal passform. Elastiska bensnören bak. Hål vid nacken för att fästa koppel. Dragkedja för svansen ifall svansen pekar uppåt.
Pris: 560 kr
Storlekar och pris:
 
Site Builder drivs av  Vistaprint