Z-produkter - Koppel
Slogan - Slogan
Produkter
 
Koppel med invävd reflextråd
Det här är vårt "vanliga" koppel 180 cm i slitstarkt polypropylen. Kopplen är fodrade med fleece i handtaget för att ge en behaglig promenad. Det matchas snyggt till något av våra halsband eller selar. Önskar du lite längre koppel än 180 cm hör av dig om ditt önskemål.
Egen tillverkning.
Pris: 130 kr
Koppelbredd:
Färg:
3 meters koppel
Det här är vårt 3 meters koppel i slitstarkt polypropylen för dig som vill ha ett längre koppel än standard. Kopplen är fodrade med fleece i handtaget för att ge en behaglig promenad. Det matchas snyggt till något av våra halsband eller selar. Egen tillverkning
Pris: 170 kr
Koppelbredd:
Färg:
Dubbelhandtagskoppel
Vårt dubbelhandtagskoppel är perfekt i tex. möte med en annan hund eller i större folksamlingar. Du lossar enkelt handtaget som är fäst med kardborre nere på kopplet. När hindret är passerat sätter man lätt och smidigt tillbaka handtaget och ger åter hunden fri längd på kopplet. På det här viset behöver du aldrig utsätta dig för faran att vira kopplet runt handleden. Egen tilverkning.
Pris: 190 kr
Koppelbredd:
Färg:
Tvåhundskoppel
Tvåhundskopplet är ett koppel som sitter ihop för att du inte ska behöva trassla med två handtag. här kan du välja hur brett hundarna ska kunna gå. Det går att få i andra färger än dom som står på listan, kontakta oss för att höra vad som finns. Egen tillverkning.
Pris: 220 kr
Koppelbredd:
Färg:
Jakt och fritidskoppel
Jakt och fritidskopplet är utvecklat för dig som är aktiv på ett eller annat sätt. Eller när du kanske behöver ha händerna fria för en stund. Kopplet är perfekt att använda tex. på skogspromenaden när det är dags att fika så går det att fästa hunden enkelt runt ett träd. Eller när du ska plocka svamp så fäster du bara kopplet runt midjan och ändå har full kontroll på hunden. På joggingrundan fäster du kopplet runt midjan och sedan använder du dig av ringarna för att bestämma hur nära du vill att hunden skall vara. Möter du tex. en hund eller något annat störande moment dyker upp har du det extra handtaget som finns vid haken. På det viset behöver du aldrig få ett ryck i midjan och du har full kontroll på din hund hela tiden. Kopplet är också bra om man behöver sina händer fria för att tex. hålla i matkassar eller små barn. Egen tillverkning.
Pris: 250 kr
Koppelbredd:
Färg:
Bälte med koppel
Detta bälte är perfekt när du behöver ha händerna fria på promenaden. Eller om du kanske har ont i dina armar och inte orkar hålla i hunden längre stunder. Till bältet som är reglerbart följer ett koppel som är också är reglerbart för önskad längd. Det går givetvis att köpa till flera koppel om så önskas. Egen tillverkning.
Pris: 310 kr
Färg på bälte:
Färg på koppel:
Extra koppel till bälte med koppel
Har du flera hundar så går det att beställa fler koppel att koppla på bältet. Egen tillverkning.
Pris: 99 kr
Färg:
Tvillingkoppel
Vårat tvillingkoppel är självklart för dig som har två hundar och behöver ha dem under kontroll på promenaden, du kopplar på ditt ordinarie koppel på detta.
Pris: 90 kr
Koppelbredd:
Färg:
Valpkoppel 15 mm
Det här är vårt valpkoppel. Kopplet är lätt och smidigt så det inte blir så tungt och klumpigt för den lilla valpen att bära på. Egen tillverkning.
Pris: 60 kr
Färg:
Småhundskoppel
Ett lätt och smidigt koppel för den lilla hunden. Egen tillverkning
Pris: 60 kr
Site Builder drivs av  Vistaprint